€1,78 €1,02

Festival Wit

DE ZOMERHIT VOOR 2011. Reeds vele celebrities werden met deze Brazilaanse geluksbrengers om hun pols gezien. Handgeknoopte armbandjes met zilverkleurige kraaltjes. One size fits all sluiting. De armbandjes hebben zeer heldere kleuren en elke kleur staat voor een bepaalde gelukscategorie.

Wit: Vriendschap
Turquoise: Gezondheid
Geel: Energie
Rood: Liefde
Roze: Troost
Bruin: Concentratie
Beige: Wijsheid
Oranje: Succes
Lichtblauw: Verzoening
Donkerblauw: Vertrouwen, Zelfvertrouwen
Paars: Innerlijke kracht
Lavendel: Vrolijkheid
Zwart: Evenwicht
Rainbow: Eigenzinnigheid

Lengte: one size fits all
Gewicht: 5 gram
Kleur: zilver, wit
Materiaal: nikkelvrij metaal, touw

Voor bijna alle sieraden geldt: niet goed = geld terug! Oorbellen en piercings kunnen om hygiënische redenen helaas niet geruild worden. Lees voor het kopen graag eerst de algemene voorwaarden en het retourbeleid van Miss Loca door zodat je weet hoe dit in z'n werk gaat. Zijn er nog onduidelijkheden of vragen? Neem dan gerust contact op met Miss Loca!

Bestellingen vanaf 10 euro worden binnen Nederland gratis verzonden per standaard post. De verzendkosten voor bestellingen met een waarde lager dan 10 euro bedragen het bijbehorende TNT Posttarief. Dit bedrag krijg je te zien voordat je de bestelling definitief maakt. Bestellingen met een waarde van 50 euro of meer worden automatisch door Miss Loca binnen Nederland per aangetekende post/verzekerde pakketpost verzonden.

Ook kleinere bestellingen kunnen uiteraard per pakketpost/aangetekende post worden verstuurd. De TNT Post tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de bestelling en zijn te vinden op de site van TNT Post. De exacte kosten kunnen van te voren bij mij worden opgevraagd of krijg je van mij door na het plaatsen van je bestelling. Deze kosten komen nog bovenop het totaalbedrag van de order.

Ook voor de overige landen gelden de bijbehorende TNT Post tarieven. Deze krijg je voor je bestelling te zien en zijn uiteraard afhankelijk van de optie die je kiest (priority verzending, pakketpost/aangetekend) en het land waarin je woont. LET OP: Internationale bestellingen kunnen alleen betaald worden via overschrijving MET VERMELDING VAN IBAN EN BICNUMMER of via paypal !

*** International buyers can only pay with paypal or an international banktransfer (please use the IBAN and BICNUMBER). If you have any questions please contact me before ordering anything. ***

Beoordelingen

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook
Festival Turquoise
Festival Turquoise
Festival Roze
Festival Roze
Categorieën
Sieraden-> (929)
  Ibiza Style-> (108)
  LOOM (40)
  Bruidssieraden-> (15)
  Delphina-> (3)
  Bedels-> (126)
  Colliers-> (56)
  Setjes-> (14)
  Armbanden-> (294)
    Ibiza Style (41)
    DECENARIOS (6)
    Strass (19)
    Kralen (32)
    Parel (3)
    WRAPS-> (191)
    Overig (2)
  Oorbellen-> (184)
  Piercings-> (13)
  Pandora Style-> (68)
  RVS Sieraden-> (6)
  Tashaken & Horloges
  Broches
  Ringen
  Tassen & Shawls-> (1)
  Cadeauverpakkingen (1)
Hotfix-> (4)
Materialen-> (162)
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
OK 0133
OK 0133
€4,00
€2,40
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg