€0,51

Zwart
[IS]

Imitatie Suede Veter 1 meter lang, 3 mm breed.

Voor bijna alle sieraden en materialen geldt: niet goed = geld terug! Oorbellen en piercings kunnen om hygiënische redenen helaas niet geruild worden. Lees voor het kopen graag eerst de algemene voorwaarden en het retourbeleid van Miss Loca door zodat je weet hoe dit in z'n werk gaat. Zijn er nog onduidelijkheden of vragen? Neem dan gerust contact op met Miss Loca!

Bestellingen vanaf 10 euro worden binnen Nederland gratis verzonden per standaard post. De verzendkosten voor bestellingen met een waarde lager dan 10 euro bedragen het bijbehorende TNT Posttarief. Dit bedrag krijg je te zien voordat je de bestelling definitief maakt. Bestellingen met een waarde van 50 euro of meer worden automatisch door Miss Loca binnen Nederland per aangetekende post/verzekerde pakketpost verzonden.

Ook kleinere bestellingen kunnen uiteraard per pakketpost/aangetekende post worden verstuurd. De TNT Post tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de bestelling en zijn te vinden op de site van TNT Post. De exacte kosten kunnen van te voren bij mij worden opgevraagd of krijg je van mij door na het plaatsen van je bestelling. Deze kosten komen nog bovenop het totaalbedrag van de order.

Ook voor de overige landen gelden de bijbehorende TNT Post tarieven. Deze krijg je voor je bestelling te zien en zijn uiteraard afhankelijk van de optie die je kiest (priority verzending, pakketpost/aangetekend) en het land waarin je woont. LET OP: Internationale bestellingen kunnen alleen betaald worden via overschrijving MET VERMELDING VAN IBAN EN BICNUMMER of via paypal !

*** International buyers can only pay with paypal or an international banktransfer (please use the IBAN and BICNUMBER). If you have any questions please contact me before ordering anything. ***

Beoordelingen

Categorieën
Sieraden-> (929)
Hotfix-> (4)
Materialen-> (162)
  Tussenzetsels-> (8)
  Hangers/bedels-> (43)
  Verdelers-> (1)
  Kralen-> (44)
  Parels-> (5)
  Roosjes
  Diversen-> (61)
    Draad, Jasseron & Lint-> (27)
      Draad & Elastiek (2)
      Waxkoord (3)
      Leerveters (1)
      Imitatie Suede Veters (21)
      Organza & Satijn
      Jasseron
    Kalotjes (1)
    Niet-en kettelstiften (8)
    Knijpkralen (1)
    Oorbelhaakjes (1)
    Ringetjes (11)
    Sluitingen (7)
    Verlengketting
    Leerklemmen & Eindkapjes (5)
    Kraalkapjes
    Lijm
    Gereedschap
  Strass->
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
ST 0004
ST 0004
€4,95
€2,97
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg