Privacy verklaring

Privacy verklaring van Miss Loca Sieraden

De gegevens die door de cliënt worden verstrekt, worden door Miss Loca Sieraden vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
• Het verwerken van de bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres
• mHet bevorderen van de gebruikersvriendelijkheid van de site
• Het kunnen doen van (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbulletins.

Miss Loca Sieraden neemt daarbij de van toepassing zijnde Nederlandse privacyregel- en wetgeving in acht.

De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

U heeft de keuze u wel of niet aan te melden voor de nieuwsbrief van Miss Loca Sieraden. Als geregistreerde klant kunt u zich ten alle tijden aan- of afmelden voor de nieuwsbrief en mailingen van Miss Loca Sieraden door een e-mail te sturen aan info@missloca.nl met daarin uw verzoek tot aan-of afmelding.

Over Miss Loca Sieraden

Miss Loca Sieraden is een jong, hip en dynamisch bedrijf dat in 2005 is opgericht door Charlotte Bijl. Miss Loca Sieraden staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Miss Loca richt zich op de laatste trends en heeft diverse soorten sieraden en accessoires in de collectie die worden verkocht tegen scherpe prijzen. Ook verkoopt ze o.a. bruidssieraden en een luxere collectie. Er is voor ieder wat wils! Wekelijks worden er nieuwe sieraden online gezet dus kijk regelmatig op de site voor de nieuwste sieraden!

De sieraden worden verkocht via internet, markten, braderieën en sieradenparty’s. Houd voor data van markten en braderieën waar Miss Loca Sieraden te vinden is de site in de gaten. Weet je nog een leuke markt of braderie voor Miss Loca? Neem dan contact met haar op. De contactgegevens kun je onderaan deze pagina vinden.

Ben je geïnteresseerd in een sieradenparty? Neem dan contact op met Miss Loca Sieraden. De contactgegevens kun je onderaan deze pagina vinden. Met een sieradenparty komt Miss Loca bij je langs met haar collectie, zodat je gelijk kunt zien hoe een sieraad je staat. Het leuke aan een sieradenparty is dat je met vriendinnen in een huiselijke sfeer de sieraden kunt bekijken en passen. En mocht je twijfelen of een sieraad je wel staat dan kun je de hulp van je vriendinnen inroepen!

Op een sieradenparty zal Miss Loca ook enkele speciale aanbiedingen hebben. Deze aanbiedingen zullen per party verschillen. De gastvrouw krijgt altijd 15% korting op de aanschaf van sieraden.

• Sieradenparty’s worden momenteel gegeven binnen een straal van 50 km van Amsterdam; mocht je verder wonen overleg dan toch even met Miss Loca Sieraden wat de mogelijkheden zijn
• Het minimale aantal deelnemers om een sieradenparty leuk te maken is 10 personen
• Een sieradenparty duurt 2 à 3 uur
• Miss Loca Sieraden heeft een grote tafel nodig om de sieraden op uit te stallen. Eventueel kan Miss Loca Sieraden deze na overleg zelf meenemen
• De gastvrouw krijgt 15% korting op de aanschaf van sieraden

Miss Loca Sieraden
Charlotte Bijl
Rupelmonde 41
1081 GR Amsterdam
Nederland

Tel.nr.: 06-21233821
E-mail: info@missloca.nl

KVKnr.: 34230527
BTWnr. : NL 1314.53.282.B01

Rekeningnummer ABN AMRO : 41.41.61.262 t.n.v. C. Bijl te Amsterdam
IBAN nummer: NL11ABNA0414161262 BIC nummer: ABNANL2A

Paypal: info@missloca.nl

Volgende
Categorieën
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
OK 0133
OK 0133
€4,00
€2,40
0 items
SP 8
SP 8
€3,00
€2,40
Er zijn geen artikelbeoordelingen